MAPA

La casa està situada a 7 km de Berga,a 85 km de Terrassa i a 120 Km de Barcelona. L'accés via l'eix del Llobregat és normalment ràpid i fluid.

Les nostres coordenades GPS són:
Latitud: N 42º 8' 12.372''
Longitut: E 1º 56' 2.219''

(la dirección de la casa és C/Salga Aguda nº10, però si feu servir el GPS heu de posar la direcció de C/Pau Casals nº11, ja que el C/Salga Aguda és un carrer secundari i normalment no apareix)

ACCÉS:
agafeu direcció Manresa, via la carretera C55 o l'autopista C16 (de peatge). Continueu direcció Berga, per la C16-Eix del llobregat. Un cop arribeu a Berga, i passeu les 3 sortides (sud-centre-nord), passareu un túnel. Just a la sortida, agafeu el trencall a mà dreta, direcció Ripoll-Borredà-Vilada (carretera C26). A 7 km aprox. ja estareu a Vilada.

PER TROBAR CASA NOSTRA: Continueu per la carretera que travessa el poble, passareu el Parc dels Gronxadors, la farmacia, un bar...i just abans del forn de Cal Massana, agafeu el carrer que baixa a mà dreta, marcat "les escoles" i que fa cantonada la oficina bancària de Catalunya Caixa:

Al final del carrer, gireu a mà esquerra i ja podeu aparcar. Esteu al C/Pau Casals. La nostra casa, està a mà esquerra, a la cantonada amb C/Salga Aguda.