BENVINGUTS


Hola amics, benvinguts a casa nostra. 

Com ja sabeu, fa uns anys vam comprar aquesta casa, en un estat bastant lamentable. Hem estat varis anys d'obres tot millorant-la poc a poc. Semblava que seria una feina fàcil. La realitat, és que ens ha costat 5 anys i molt d'esforços i contratemps. 
Finalment però, la feina de formiguetes ha convertit 4 parets descuidades en un racó tranquil i agradable on refugiar-se. Per això, ens agrada ensenyar-la. És una bonica casa i el Ferran diu que se sent orgullós d'haver treballat amb el seu pare. Sense l'ajuda del Sr Manuel res no hagués estat igual. Per això hem anomenat la casa CAN AMADOR que es el sobrenom de la seva familia a Córdoba.

La casa està situada a VILADA, un poble de 400 habitants, a 10 minuts de Berga, en un entorn molt bonic. Vilada és un poble molt tranquil, però hi ha de tot. Tenim una zona esportiva amb piscina, camp de futbol, pista de bàsquet i tenis, pista de pàdel, a 1 minut de la casa. A l'estiu a més a més, hi ha el "cinema a la fresca" organitzat pel poble. Té molt d'èxit!!

Pels nens és un lloc perfecte. La Clara i l'Aina ens han ajudat a "decorar" la casa. 

Com sabeu ens agrada molt fer excursions, Hi ha un munt de camins pels voltants. A peu o en bicicleta. I pel què fa als bolets, estem en una de les millors zones...

Així, doncs que esteu tots convidats a fer-nos una visita quan volgueu.

Ferran i Alícia