VOLS LLOGAR LA CASA?

Som un HUT (Habitatge d'Us Turístic), registrat a la Generalitat amb el HUTC-00192.
Això no significa que Can Amador sigui una casa rural. Segueix sent bàsicament la casa on passem els caps de setmana. Però quan nosaltres no pugem la lloguem a qui vulgui conèixer la zona i de pas la tranquil.litat que es respira a Vilada.

Com podeu veure tenim dues nenes petites. Bé, potser ja no són tan petites... Per aquesta raó, tenim la casa adaptada a nens i bebés: canviador, barrera de seguretat a l'escala, llitet, trona, peluixos, joguines i contes. Es un lloc ideal per venir en familia. Hi poden cabre com a màxim 7 persones. Encara que per estar còmodes recomanem una ocupació de 2 o 6 persones. Disposem d'un llitet de viatge amb llençols, que podem deixar-vos sense cost i que es pot instal.lar a qualsevol de les 3 habitacions:
- l'habitació taronja: amb un llit de matrimoni de 150
- l'habitació verda: amb 2 llits de 90x190
- l'habitació lila: amb una llitera i possibilitat d'un tercer llit amb suplement de 80x180

La CASA consta de 2 plantes i un ampli jardí. A la planta baixa hi ha el menjador i sala d'estar amb el racó dels nens i un còmode sofà davant de la llar de foc. També hi ha una àmplia cuina equipada amb tots els estris necessaris i un bany de servei. Hi ha sortida directa a una terrassa amb toldo i al jardí amb el porxo.
Al primer pis, trobem les 3 habitaciones i un bany amb dutxa.

També acceptem un animal de companyia per estada, sempre i quant ens ho notifiqueu abans, i us comprometeu a recollir-ne els excrements i a respectar els animals veïns. No podrà accedir al 1º pis.
I demanem que no es fumi dins la casa. Teniu un gran jardí on fer-ho, si és el cas!
La unica cosa que demanem es preservar la tranquilitat del veinat mantenint una actitud civica com la que podriem tenir nosaltres.

Volem que qui vingui se senti a gust i tingui ganes de tornar. Així que, ho trobareu tot net i amb tot el què necessiteu per fer una estada (inclòs llençols, nòrdics o mantes i tovalloles). Però quan ens torneu les claus, serà per entrar nosaltres el cap de setmana següent. Per aquesta raó us preguem que intenteu deixar la casa en condicions semblants a com la trobareu.
La cuina la trobareu equipada amb estris (pots, olles, gots, etc) i electrodomèstics (micrones, rentavaixelles, nevera, torradora, cafetera tradicional i cafetera de càpsules, ....etc). També us deixem productes bàsics com sal, oli, sucre, paper de cuina o de WC. I també sota l'aigüera, però tancat amb un passador de seguretat, estris de neteja.
Al menjador trobareu una pantalla plana de TV conectada amb un DVD. A la Vall hi ha molt mala cobertura, així que no arriba la señal "normal" de la televisió, i amb prou feines la ràdio. Per aquesta raó, tenim la tele conectada a la TV per cable. A la casa tenim wifi gratuïta, però trobareu la tranquilitat ideal per descansar i "desconectar" !!!
També trobareu jocs de taula, tant infantils com per adults.

L'estància mínima que fem és de dues nits. I per Setmana Santa, estiu (juliol i agost) i vacances de Nadal quatre nits
Normalment l'hora per entrar a la casa és a partir de les 16h, tot i que tampoc tenim unes hores estrictes, i intentarem adaptar-nos a vosaltres. Per la sortida, també intentarem adaptar-nos, sempre que no tinguem el servei de neteja o clients el dia següent.

A l'hivern, la casa està bastant freda i es necesita més de 24h per escalfar les gruixudes parets i tenir una sensació de benestar. Per aquest motiu, NO la lloguem els mesos més freds de l'any (gen-febr.-març), que aprofitem per fer feines de manteniment.

Podeu veure el calendari de la disponibilitat als portals de turisme rural o de lloguer vacacional: Airbnb Vrvo i Escapada Rural
També veureu les opinions que ens han fet fins ara!

Si puja algún altre amic o familiar durant el dia sense que es quedi a dormir, no us cobrarem res, però us demanem que ens ho comenteu. Així us podrem deixar alguna cadira suplementària.
L'import de la calefacció i llenya, ja està inclòs en el preu. Aixi com les taxes de la Generalitat de 1€ per adult i per nit.
I també, us demanarem les vostres dades que apareixen al DNI, de cadascun de vosaltres (més grans de 14 anys), per tal de registrar-vos al Registre de Viatgers dels Mossos.

Ens agrada casa nostra. I creiem que a vosaltres també us agradaria. Per això us convidem a venir a Can Amador !!